View Single Post
Staro 15.08.2011., 01:41   #7807
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor RaWeN Pregled postova
Slažem se i ne vidim čemu toliko pljuvanje. Rijetko ko je i na ostalim forumima napisao dobru riječ o njemu. Uvrnut je na neki svoj način...
bas maloprije odgledah Pan's Labyrinth. pazi, film koji je mjesavina bajke, drame, ima ratnih elemenata i atmosfere (zapravo partizanske atmosfere ), i tako .

pogledas sucker punch, ok, priznajem da sama ideja filma nije nimalo losa i itekako originalna. ali izvedba? jesi i u jednom trenutku na bilo koji nacin suosjecao sa ijednim likom u cijelom filmu? da te je gluma dirnula, da si osjetio da je ta uloga za jednu/drugu/neku osobu u filmu?

sve je nekako sterilno, nekako neprirodno, kao razlika izmedu prosjecnog cro i srb filma. srbi nekako upravo tu prirodnost u manje-vise svim filmovima imaju, zato je film za par stepenica automatski bolji. tako je i sucker punch, da je gluma bolja/odlicna i da je malo vise poradeno na radnji, film bi najvjerovatnije bio na razini Sin City-a. ovako je nekakva blijeda kopija.......

a za Pan's Labyrinth? iznenadenje, vrlo ugodno, kao bajka za odrasle kroz bajku za neodrasle . svakako preporuka, ima par nikako djecijih scena i nekako cudnih vizualno neprijateljskih likova, ali svejedno, IMHO, puno puno bolji i kvalitetniji od sucker puncha.

i da, mislim da se svi slazu da je soundtrack sucker puncha odlican .

Burko je offline   Reply With Quote