View Single Post
Staro 14.08.2011., 21:42   #82
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
posto ja vise nemam pojma sto treba, sto ne treba u slucaju kada je laptop moj, kada je tvoj, a kada od vlasnika obrta, u koje se svrhe laptop treba koristiti da bi jedan/drugi inace free program bio - free, na sto se izvlaciti ako/kada dode inspekcija, kako objasniti konobaricama....... plus sto sam dobio i nagradne bodove sto nisam nastavio u ovoj temi, sto nisam koristio trazilicu.........

ja odustajem. zakon pobjeduje, nemam volje niti vremena proucavati sto i kako napraviti niti se natezati, najmanje zelim biti odgovoran u slucaju da doticni covjek dobije kaznu od xyz novaca, budem lijepo uzeo lap opet k sebi doma na par dana i opet se pozabavio linuxom.

svakako se zahvaljujem svima koji su se ovdje javili sa svojim misljenjima, iskustvima i znanjem, ali neke stvari mi zaista nisu logicne za provariti, i ne da mi se vise zamarati sa solucijama sto-bi-bilo-kad-bi-bilo.
dovidenja MS-u, linux se valjda smije imati, mozilla mi je jedini program koji mi treba, i to je to!

Burko je offline   Reply With Quote