Citiraj:
Autor hash
di vi gledate te nove modele kocnica, uzeo bi prednju al za sad mi se cinilo najisplativije kod alesa uzet xt za 109E, rotor mi ne treba..
ak je slx negdje 40E idem sutra po nju
inace danas sam se provozao do zelene magistrale i odlucno krenuo prema kamenim svatima, a zavrsio u bistri 
spust je katastrofa, malo bolje od kanala kod glavice ali puno veci nagib tak da sam dva put na pola puta stao da odmorim ruke, pred kraj se malo nagib stabilizira pa se da vozit (a mozda mi je samo dojadilo pa sam se pustio  ), mislim da znam di sam krivo skrenuo, kod neke kucice, nesto kao adolfovac, sam otisao desno umjesto lijevo
jel netko inace isao na tu stranu? kakav je spust? to se zavrsi u podusedu na starom gradu onda il gdje?
|
Mi smo ti se spustili na Susedgrad. Isto veliki kanal po kojem moraš juriti da ne padneš u vododerinu u sredini. Spust nit vrit ni mimo, no barem nema kamenja and shit kao po onom kanalu kad smo išli sa Glavice.
Kamene svate ne znam kako si fulao
SLX novi je 75e, novi Deore M596 je 40e u Bajkmaniji.
Citiraj:
Autor begicj
|
Čim mi piše brake set 40e, znaš da nešto ne štima. Brake set je prednja i zadnja kočnica. Kod aleša uvijek pitati na e-mail koliko je točna cijena.