View Single Post
Staro 13.08.2011., 22:23   #72
ShanTech
Banned

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
ovo ne kuzim. gospodica je tamo radila ili? ako je tamo radila i posto je rijec o knjigovodstvenom uredu, onda mi je cak i relativno logicno da su uzeli i laptop.
Da, ona tamo radi. Laptop ne znam dal je oduzet.

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
ali svejedno se onda postavlja pitanje - kako dokazati da je OS legalan, ako je slucaj da se laptop kupio polovan sa XP cd kljucem? ili kuciste koje je doslo s xp kljucem? pogotovo ako prolazi online verifikaciju, ono, da - imate legalan softver (kaze MS ciji je produkt), ne, nemate - kaze inspektor................
E vidiš u našoj državi ti je sve naopako, to što Microsoft kaže da je važna naljepnica, kod nas ne vrijedi, kod nas je važan račun, postoje izuzeci kad su ljudi imali račun ali nisu imali naljepnicu, dok su dobili kaznu, rekao sam im da se žale i žalba im je uvažena, znam za 2 takva slučaja. Za korištenje laptopa ili stolnog računala kod kuće te nitko ne bude pitao za račun, bar zasad

Nisam još napomenuo da osim software-a budu gledali dal na disku ima kakvih filmova, igrica, sprženih na DVD-ima i sl. ako nema originala - kazna

Sa mp3-cama se nisu igrali, al pošto je država trenutno u banani i to je moguće, mp3-ce je moguće kupiti pa opet budu pitali za račun, inspektor bude pitao gazdu: šta je s ovim mp3-ima od Bobana Rajovića?

Stavi ti sav free software i mirna Bosna
ShanTech je offline   Reply With Quote