Citiraj:
Autor HKS
Kakve vam se čine nove Deore bremze?Sad i one imaju servo wave , vidio sam na njuškalu da neki lik prodaje za 900kn bez rotora.Kolko je težak set (sve rotori , kliješta , ručica ...) ?
|
Nove Deore su ti M596. M595 su prošlogodišnje. Tako da pazi. Razlika u dizajnu je očita.
Na par mjesta sam pročitao da su prošlogodišnje M595 imale jače kočenje nego XT ili SLX, ali navodno je modulacija patila jako (Nešto tipa Avid) jer su odma naglo grizle (nekome paše, nekome ne; ja mislio da mi paše dok nisam probao i provozao duže vrijeme formulu naprijed - prije kočiš, ali mene je Avid sa tim naglim grizom bacao iz balansa na biciklu).
Kakve su M596 nisam ama baš ništa nigdje pročitao. Prenove su nažalost. Za XT i SLX ekipa uglavnom ima jako jako dobra iskustva.
Citiraj:
Autor Rino
Kupujem stvari poput pogonskog ležaja, pakne za V-brake i sajle...
Od "skupljih" stvari ručice (lijeva i desna) mjenjača/kočnice... LINK...ako ima negdje bolje/jeftinije slobodno recite!
Zanima me valjaju li išta ove vanjske gume... LINK...MTB će se uglavnom voziti po cesti i jedini off-road koji će vidjeti je Savski nasip!
Prihvaćam jeftinije/bolje prijedloge i za gume (vanjska i unutarnja).
|
A to ti se ipak isplati kod nas kupit. Čak nit BB nije skup kod nas.
Citiraj:
Autor riceburner
davne 2001 godine je kolega prije mene pao na ispitu radi puskice i to sam si zapamtio za celi zivot 
|
Nas su učili da je takvo što - blazinica (engl. bushing). Iako u suštini jest klizni ležaj narafno =). Puškica sam čuo samo od starih majstora =)
@ Destroyer
Tu muziku sam ja brijem čuo kod buraza. Moje sigurno nije, a ako se ne varam vi ste se skupa vozili po Sljemenu par puta.