View Single Post
Staro 12.08.2011., 21:18   #12283
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor SileTzar Pregled postova
Ja mislim da je to zato jer je ljudski mozak, nemoj ovo krivo shvatit, ograničen malo. Ja stalno pimplam s reachom na ručici, jer mi moraju jednako bit udaljene, ako nisu onda imam feeling da ću recimo prednju ful jako poklopit a zadnju samo pipnut i odletit preko volana, ili obrnuto pa da ću bzvz blokirat kotač zadnji.
Ili sam samo ja munjen, možda je i to.
Kad ćeš više sredit vilicu, da se provozamo opet malo.
Ja znam točno koliki želim kut jedne i druge ručice i koliki hod da ima. Prednja mi je vertikalnije postavljena od stražnje, a volim da propada dosta, skoro do volana. Ne znam točno šta je reach, dohvat?

Što se tiče vilice, oringove dobivam u utorak, pa lovim Zmiju. Radi ona ali loše, kao da ima samo jednu komoru, pa nije to to. Oštećeno je nekoliko oringova, pa ih je Zmija na zadnjem servisu (onom sa problemom konopa u vilici ) samo okrenuo tako da su zarezotine prema unutra, a da neoštećena strana oringa brtvi. Bilo je jako kratkog vijeka, jedno Sljeme je izdržalo

Dobro je što na balkonu visi zamjenski klonirani voltage. Manji je od originala i ima 140mm naprijed, pa mi je tlaka pedalirati na njemu na Sljeme ali bi mogao neku Dotku popodne. Neki su ga već vidjeli, složen je prošlu zimu u Darijevoj sobi, a koštao je nevjerovatnih - 2700kn
murina je offline   Reply With Quote