View Single Post
Staro 10.08.2011., 10:44   #2917
Cilim
Premium
Moj komp

Cilim's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor Voorhees Pregled postova
ma ne bi me čudilo i da može obzirom da malte ne pljunem do centrale, nego nikako da sredim te žnjore, sram me napisati na koji način je spojeno i kakvom žicom od zida do routera, to je krš i lom
Imao sam slicnu situaciju sa vezom 8 Mbps/768 kbps, nakon nadogradnje routera koju je Amis obavio svima prije cca mjesec dana veza mi je pucala, par dana radi dobro pa par dana puca, napiso mail Amisu, nakon pregovora sa sluzbom za korisnike izasao tehnicar, pogledao stanje na centrali, dosao i meni doma, provjeravao liniju od telefonskog ormarica do prikljucka u stanu i na kraju router Thomson 782 zamjenio za ENKOM Extended A1521-I, nakon toga brzina Attainable Line Rate: bio preko 22000 Kbps /down (ja sretan), ali kaze tehnicar bilo bi ipak dobro da zamjenite telefonski kabel od telefonske prikljucnice do rutera (cca 15m) OK .
Drugi dan opet uzas, brzina Attainable Line Rate: pala na izmedju 11500 i 13500 Kbps /down, veza svako malo puca, zvao sluzbu za korisnik, pita sluzbenik dali ste promjenili kabel, rekoh nisam, veli on ocito je u njemu problem jer smo sve drugo probali, rekoh OK mijenjam kabel.
Nema druge, odmaknuo garderobni ormar od zida u hodniku , digao kutne lajsne od laminata u dnevnom boravku i zamjenio cca 15m telefonskog kabela.
I evo veza vec desetak dana stabilna brzina Attainable Line Rate: je preko 23000 Kbps /down, a cak je jucer bila preko 26000 Kbps.
Od centrale do mene cca 350 metara kabela.
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=2901

Zadnje izmijenjeno od: Cilim. 10.08.2011. u 12:10.
Cilim je offline   Reply With Quote