Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 08.08.2011., 09:59   #5312
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Možda je mogla bit situacija da čovjek ne zna radit s drvetom, možda nije imao love za to, pa je možda pokušao popravit stvar s onim što koliko toliko zna. Da ne duljim, znaš na što mislim.
Ali reci mi nije li u startu bio popljuvan? To je ono što me zasmetalo na ovom podforumu. Imamo dežurne gurue koji sve znaju i kojima smeta nečiji DIY. A ne bih rekao da je Flikov nastup bio s visine. Ljudima smeta i audiofilska spika. Smeta im što je slušao jučer i što sluša danas. Kad vidim takav "na nož" način komunikacije, smuči mi se. A ovo je kakti forum, mjesto gdje ćemo podijelit neke stvari među sobom, dat si savjet itd. Ovdje se očekuje da ako ideš nešto šljakat, da moraš u startu imat izvedbu klavirskog laka u 14 slojeva i da ti skretnica mora izgledat kao umjetničko djelo.
LP
Pa zato sam se i ponudio jer sam pretpostavio da se ne konta posto nije bio niti svjestan svih tih felera. Pusti sad finis, jebes finis. Ali krpati spojeve sanitarnim silikonom, ekserima spanati spojeve, zabusiti rupe asimetricno ... sve su to ipak ozbiljniji konstrukcijski propusti. A da ne spominjemo žar s kojim je on nastupio kada je predstavio samogradnje. Puno toga si izvukao iz konteksta i tesko je docarati i doziviti raspravu iz 2 quota.

Moja ponuda jos uvijek stoji Fliko sve sto trebas napraviti je da povadis sadrzaj, tj. drivere i skretnice da nebi bilo kasnije kakvih problem zbog transporta. Spiciti sve na bus i dati vozacu za pivkana 20-30kn. Ja cu rijesii ostalo.

Volim stolariju, u neku ruku mi je hobi. Sva stolarija u kuci je mojih ruku djelo, a po reakcijama drugih znam da su uraci na nivou. Smatram se dovoljno strucnom osobom, alate imam .... volju i pomoc sam davno ponudio, samo si trebao prihvatiti.
Bolje da je tih 100€ potrosio na nesto korisnije ... kakvog pičića

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom
Ziiky je offline   Reply With Quote