Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 06.08.2011., 22:53   #5267
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Flikoman Pregled postova
Što god da ti napišem, ti budeš to okretao i izokretao. Poanta je što, očito, nikad nisi ništa sličnog radio niti imaš namjere, pa s te strane ne znaš što pričaš. Naveo si brdo zakona i teorema, skraćeno, previše teorije i previše kompliciraš. Najbolje što ti mogu reći da promotri slike koje sam stavio i pogledaj što je napravljeno i AKO kopčaš pola od te teorije, sve ti bude jasno. A ako ne bude, ne mogu ti pomoći.
McG ti dobro govori, nisu svi ti zakoni zanemaivi, pa ljudi se školuju za akustiku godinama, i sada su oni budale

Citiraj:
Pa što onda po tvome stvara razliku u kvaliteti zvuka između entry level yamahe i high end yamahe? Ako nisu ugrađene ugrađene komponente onda me baš zanima što je to.

I znam da one usporedbe nemaju veze s raspravom, ali je zajedničko u tome što razliku čine bolje ugrađene komponente.
Komponente i dizajn, pojačala su vjerovatno druge klase, pazi se više na vodove (kapacitivnosti, impedancije...) nije samo komponenta po sebi doprinos, cili sustav triba bit optimiziran u tome je poanta.
Baja 001 je offline   Reply With Quote