View Single Post
Staro 02.08.2011., 01:38   #14
OpCentar
Premium

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor overload Pregled postova
Na eBayu za 30kn krimpaju sve i sva su metalna, nema greske!
Jesu to možda ovakva>

Ja sam kupio jedna takva za nekih ~5$, privukao me natpis "Germany" na ručkama lol lol lol... nakraju se ipak ispostavilo da je bio "wrong item description" jer je na onima koje sam dobio stajalo "Oubatool" ili tako nešto. Uglavnom, koliko vidim to je sve ista fabrika a prepoznati ih se može po federu koji valjda glumi graničnik or something i bundled wire stripperu.

Bile su dobre za par dana zajebancije na poslu... i eventualno kao poklon neprijatelju. Ja sam uspio valjda jedan od pet konektora zakrimpat kako treba, RJ45, RJ11 nisam probao. Ako stisneš prejako - pukne konektor, ako stisneš preslabo nemaš kontakt.

Nije ni čudo kad su došla sva van centra, ali za 5$ sa poštarinom još su i dobra.

Znači, NEMOJTE kupiti sa Ebaya takva najeftinija kliješta. Odite radije do Chipoteke ili negdje i kupite nešto u klasi 100+kn što donekle izgleda OK.

Za usporedbu, prava kliješta nisu made in čajna, koštaju 100+€ minimalno i imaju promijenjive čeljusti, neki se kunu u Tyco/AMP (Made in USA), Pressmaster je OEM za mnoge brandove (Made in Sweden) ali ja više volim Made in Germany

Rennsteig PEW 12.8 624 080 6 , kromirani
cijena sitnica, 150€ bez mwst
OpCentar je offline   Reply With Quote