View Single Post
Staro 01.08.2011., 16:25   #12092
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Datum registracije: May 2005
Ošao ja solo gore, dan i uvijeti idelani za vožnju. Lojstek gore, vrh (zadnja postaja žičare) za 1.20h i to ulaz u šumu preko Lonjščine. Sitno prije klupica sreo jednog padobranca što je jurio dolje i jednog planinara prije Adolfovca. Mislio sam da to bude sve od društva kada ono 100-injak metara prije izvora faking čopor Talijana od 30+ ljudi. Kako je bio izvor blizu nisam se htio uopće gurati napred, rekao budu se pomicali na izvoru (i držim fige da neznaju da je voda pitka), a kada ono 10m prije izvora, zadnji me skužio i viče: "bicicletta, bicicletta!!!". Rekao ja "Grazie" i nastavio do vrha jer su znali da je voda pitka i napravili kolonu sa svojim litarskim bocama, a bome mi se nije dalo čekati da dođem na red
Pokraj lugarinice sam samo produžio prema vrhu je sam htio bit što prije doma.

Spust je bio kombinacija djelomično Nikove 57-52-55, (nisam na ti s oznakama staza ) tj. nakon prvog stupa žičare skrenuo sam lijevo na prvom raskrižju prema Lojsteku (uključio se opet na 57-cu valjda), prošao pored prvih klupica i nastavio lijevo od Lojsteka uzbrdo. Tu došao kakti do stupa žičare br 2. i izašao na "Lojstek" kada idemo od tunela. Vratio se malo po Lojsteku prema klupicama i odrapao po Lonjščini do Dione. Koje su to sada sve staze, pojima nemam

Uglavnom, bilo je odlično

P.S. Majke mi kak je fulka dobra

If you're in control, you aren't going fast enough.
Flayer je offline   Reply With Quote