View Single Post
Staro 30.07.2011., 01:08   #716
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor Splitsko dite Pregled postova
Konačno,ako ćemo o produkciji,svaka trance stvar ima svoje faze ka ruski klasici...ima uvod,pa zaplet,pa rasplet pa kraj...i TO JE ONO što sam ranije spominjao što je nastalo kao posljedica spajanja kulture i glazbe..

TO JE FAKTOR koji ograničava trance produkciju u odnosu na tehno,house,drum ili šta već..
Imam dva pitanja. Kao prvo, kako spoj spoj kulture i glazbe može izazvat to da svaka stvar mora imati uvod>zaplet>rasplet što je opet samo djelomično točno jer mnogi se igraju breakdown-om i buildup-om pa svašta može ispast?

Te drugo pitanje, na koji to točno način ograničava trance naspram ostalih žanrova jer autorska sloboda dopušta producentu slobodu da napravi što hoće i kako god hoće te ako npr. neko hoće stavit dva buildup-a te imati dva raličita main synth-a kroz pjesmu te joj tako nabiti minutažu na cca 12 min nitko ne mora producirati po tom redosljedu?

Ne znam jel su to samo tvoja mišljenja ili si to izvukao i nekih "pametnih" intervjua no nemaju ti baš logike te tvoje činjenice.
doky je offline   Reply With Quote