Ja ti iz iskustva ne bih preporučio "bežično, što jeftinije" i "da nije otpad" u jednoj rečenici.
Isprobao sam puno modela tipkovnica, i jedina koja je cijenom ispod 100kn a da valja je logitech deluxe 250 koja je žičana. Sve ostalo piši kući propalo.
Ocu sam kupio davnih dana Labtecov bežični set za 140kn, slim tipkovnica i neloš optički miš, u vemilu onda kada je još bio kraj končara, još uvijek ga služi ali nije ni ona kvalitetna da može durat pod prstima dugo.
Napravi upravo ono što sam ja danas: odi u links, ili koji god dućan, sve izložene modele prepipaj, pa odluči.
Danas sam orgijao s tipkovnicama: vadio sam illuminated u wireless izdanju i žičanom, mogu reći da je žičana verzija dosta različita od bežične, i to IMHO nabolje (nema glosy plastiku među tipkama, finije na dodir, čvršći space), a wireless dijeli iste tipke kao tipkalo iz MK710 kompleta, još bih se usudio reći da su kod MK710 bolje riješene. MK520, tj tipkovnica iz kompleta, ima jako slične tipke ovom dvoma potonjima, mrvicu većeg hoda i mrvicu tvrđe.
Sad se mogu samo pitati: zašto illuminated wireless nije napravljena identično kao illuminated samo bez žice? Žalosno je to, a dao bih i 100€ za tako dobru tipkovnicu...