View Single Post
Staro 26.07.2011., 19:25   #11973
redscro
Premium
Moj komp

redscro's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor viper Pregled postova
Znaci to je to..eh, bem ti život kad se mora iskeširat masa para i za vozit bajk normalno

Nego jel moze tko preporucit sta uzet do tamo negdje 1500kn max 2000kn polovnog(neki recesijski) ,koje marke gledat(da nije neki šrot baš) ? MTB ..
To je ipak prilično malo za nov bicikl, ako izbacimo pevecikle i jeftine čelične bicikle ne ostaje previše, pa potraži nešto polovno, poput ovog (ako stanje odgovara navedenom i još bitnije - ako ti odgovara veličinom). Ne moraš se zamarati toliko brandovima, gotovo svi rade i bicikle niže klase tako da ime nije mjerilo kvalitete.

I jeftiniji bicikli s nižom klasom npr. Shimano opreme su beskonačno kvalitetniji od ovih za 800kn iz Peveca. Jasno, u usporedbi sa skupljim neće ti mjenjač mijenjati tako glatko, neće biti tako lagan, češće će se raštimavati, kvariti, ali nije baš da će više provesti na servisu nego u voznom stanju, kako se stječe dojam kad pojedinci govore o tome. U prijevodu, ako će ti bickl služiti da se tu i tamo provozaš, bez "divljanja" i prelaska velikog broja kilometara, ok će ti biti nešto niže klase (opet ne iz Peveca), ako se misliš ozbiljnije (rekreativno) baviti tim, prelaziti veću kilometražu i voziti po težim terenima, jbg, imaš premalo novaca.

Citiraj:
Autor Željac Pregled postova
vjeruj svima, tko god je dupe provozao na boljem bajku je rekao da je super za voziti i da se ne vraća na šit.
Naravno, ako to može platiti i ako ima potrebu za takvim nečim.
Volio bih i ja bicikl od 15k kn, ali imam onaj 6-7 puta jeftiniji i meni je dovoljan.
redscro je offline   Reply With Quote