View Single Post
Staro 24.07.2011., 21:36   #11941
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
S obzirom na vrijednost bajka jednostavno nije isplativo, osim toga usao bi u sfere kriminala sto mi ne treba...ne znam koliko si upoznat s polusvijetom Zagreba.

Da vidis gdje sam samo danas bio trazivsi doticnu gospodju ne bi vjerovao, zamisli si one narkomanske rupcage iz filmova - e tako ti to izgleda. Cisti ZG underground.

Svjestan sam da treba pobrati 2-3 Albanca koje mi je pokazala, i s kojima sam pricao, prebiti ih na mrtvo ime i da ce bajk biti doma u roku 24h...i onda imam cijeli copor sunarodnjaka za vratom.

Problem je sto zena nema apsolutno nista, ima 400kn mjesecno socijalne pomoci i to je jedino na sto se mogu zakaciti. A ni s time ne zelim imati posla.

Stos je u tome sto je moj bajk uzet greskom. Mislila je da je od njezinog muza s kojim ionako ne zivi preko godinu dana. Imali su razmirica i nerijesenih stvari i moj bajk je posluzio za poravnavanje racuna. Naravno, da je znala da je moj ne bi ga ni pipnula.
Ovako je moj bajk kolateralna steta. Nevjerojatno ali istinito.

Ja sam napravio najvise sto mogu, ostalo cu prepustiti policiji. Osobno ne vjerujem da cu vise vidjeti bajk, pogotovo sto sad svi znaju da se trazi. Ponudio sam se da nadoknadim stetu pokrivanjem troskova, ma kakvi oni bili, ali to ti je mafija, nista oni vise ne znaju, niti poznaju kupca, prave se blasavi - cuvaju si ledja, i nema teorije da ocinkaju svojega...i pravno se mogu slikati, a privatno mogu samo zaratiti s njima, i za to mi treba vojska a ne ekipica ...kao sto rekoh, ne isplati se.
Nek policija odradi ostatak. Mozda bajk ipak negdje ispliva na vidjelo kad se malo stisa situacija.
...a ja pocinjem skupljati pare za novu pilu, a na proljece u kupovinu.
Nik je offline   Reply With Quote