Citiraj:
Autor zgmmax
ne znam dal se moze bez ugovorne obveze
http://www.t-mobile.hr/stick2carnet/...ck2carnet.html
20Gb 100kn mjesecno, i pise jos
Nakon potrošenih 1 GB u Mobile Internet M, 3 GB u Mobile Internet L i 20 GB u Mobile Internet XL tarifi, nastupa smanjenje brzine prijenosa podataka. Smanjena brzina od 64kb/s dostatna je za nesmetano pregledavanje online sadržaja, primanje i slanje e-mailova te komunikaciju putem socijalnih mreža, izuzev gledanja filmova i ostalih videomaterijala.
pa sada ne znam dal to znaci da je to flat
nazovi SZK i pitaj
|
Ovo ti je najpametnije, a i nosiš stick kud god hoćeš to je ta prednost mobilnog net-a, samo je to čini mi se na pretplatu preko carneta, treba imati korisničko ime i pass, iz škole ili faksa, znam da je kod vip-a svejedno čiji su, mogu i od djeteta ili brata/sestre, njima svejedno, ako nemaš korisničko ime i pass nećeš se moći spojiti, a i tih 0.06-0.07Mbs nakon 20GB je ok za sami surf, tipa mail, forum, face, ali bolje uz operu turbo, sa ad blockom i isključenim animacijama, onda se da koliko toliko normalno surfati, s tim da si bar ne možeš nabiti neki veliki račun od par tisuća ili slično, inače možeš istu šemu i bez carneta ali je onda 200kn mjesečno, ali kažem bar te stick neće kočiti kod preseljenja, staviš ga u džep i ide sa tobom