View Single Post
Staro 17.07.2011., 16:24   #11831
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Ma mogu se slikati.

Lijepo je moj frend rekao da ce svog novog Ghosta AMR7500 zavezati lancem u garazi.
Izgleda da je imao pravo.

Najgore mi je od svega sto neznam kako i tko ga je ukrao.
Slucajno nije nitko usao meni iza u dvoriste (znaci nije bilo prilike da se lopov slucajno pocasti).

Ako me je netko snimio i pratio, onda mi je malo cudno da mi ulazi u dvoriste pored otvorenih vrata i natpisa pazi ostar pas - iako ima i takvih budala, koji kradu na trkaca, a za rizik ih zaboli.

Ako je opet to neki profi lopov, bez bajka bi ostao tako i onako jer se u garazu lagano provali...ali mi je bas zato i sumnjivo zasto bi takav lopov krao u pol bijela dana kad su ukucani doma.

Ono sto me muci je slijedece - u dogledno vrijeme nabavim novi stroji i tko mi garantira da nece nestati iz garaze. Koliko vidim bicikli se kradu iz garaza i iza zakljucanih metalnih vrata.

Kad promislim po tko zna koji puta, i dalje mi nije jasno kako je taj bajk nestao...jos uvijek se cudim i ne vjerujem.

Imam jos jednu teoriju koja nije za javnost, i koju ionako ne mogu dokazati...ali je poprilicno moguca.

Inace nikad mi nista nije ukradeno, ni iz kuce ni auta, motora itd. Koliko puta sam ostavio Beverlya u dvoristu s kljucevima u koferu ili bravici...poklon na dlanu.
Ali bajk ukradu.
Nik je offline   Reply With Quote