View Single Post
Staro 17.07.2011., 12:01   #3019
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Malo se delalo po kanti....

Malo se rezalo...

Pa malo oldschool ghetto modanja:

Pa malo eliminacije prašine i buke:

I malo snižavanja temperature na grafulji:

I na kraju malo igranja sa kablovima:

Rezime: Maknut Scythe SlipStream 140mm jer ima loše lagere koji će smetati ikome sa ovako tihom kantom, umjesto njega stavljen NZXT FN-140 (Sharkoon i Bitfenix su me jako razočarali, lageri su katastrofa posebno na Bifenixovim ventovima) koji je na 5V iznenađujuće tih a gura dosta zraka. Pred njega je stavljen metalni filter da bi se kolko tolko smanjio ulazak prašine u kućište. Straga maknut Coolermaster jer @7V puše...loše...stavljen provjereni Slipstream 120mm kojeg planiram spustiti na 4.5V. Na 5V je tih ali još uvijek tolko puše zraka da stvara čujne turbulencije. Izrezan veći otvor na boku i stavljen kartonski tunel kako bi CPU dobivao čim lakše čim više zraka uz čim manje turbulencije. Rezultat: temperature se kreću 33-38 stupnjeva kad je vent @5V (Phenom na stocku). Grafička je također dobila tretman hlađenja jer sa ovim setupom hlađenje grafulje je patilo poprilično (50 stupnjeva idle)...e sad pošto nema tankih 92mm ventova morao sam ići na vent sa AC L2 Pro koji je spojen na 7V i pri tome je vrlo tih a temperature same grafulje se kreću 34 - 56 stupnjeva max. I na kraju kablovi...ovo kućište iako dolazi sa odličnim napajanjem (Razer ajmo daj to testiraj malo pa nabaci review da vidi ekipa kaj mali chief može tjerat...malo 350W napajanje daje na mojoj kanti stabilnije napone nego moj stari Seasonic) baš i nema opcija skrivanja pa - večina kablova je zgurana iznad prže (nije baš da ima mjesta, a ostalo sam probao složit najbolje kolko sam mogao...nisam 100% zadovoljan sa ovim ali zasad mi ništ pametnije ne pada na um...

Zadnje izmijenjeno od: tomek@vz. 17.07.2011. u 12:09.
tomek@vz je offline   Reply With Quote