Evo mene doma, a vjerujem da će uskoro i ostatak ekipe doć =)
Ukupno oko ~70km, ~41km po šumi. Uspona preko 2500m kaže moj GPS, ali neš mi tu vjerojatno ne štima, al ajde - dobra brojka za navesti

. Vožnje smo imali nekih 4h u šumi, 5h sveukupno od doma do tunela i Podsuseda do doma. Još smo nekako natukli 2 sata odmora iako smo ga sveli na minimum jer doista nije bio potreban.
Kako je bilo ? Iznenađujuće lagano. Bidrovec do vrha je bio jedan dosta jaki uspon i 2 slabija. Ostalo pljugica. Staza 44 je fenomenalna staza od Hunjke do vrha. Lagana, interesantna i brza. Cuga na vrhu i spust prema Ponikvama klasika. Zadnji uspon prije Ponikvi i prvi uspon prema Kamenim svatima najteži dio bih se usudio reći. Kasnije opet laganica. Još možda 2 jača uspona do Kamenih svata i onda lagani spust do PD Kameni svati koji radi samo praznikom i nedjeljom
Od Kamenih svata do Susedgrada par kratkih spusteva i par uspona, od toga jedan-jedini kojeg nismo mogli odpedalirati. Da nisam prebacio u 1. brzinu, još bih možda i uspio. Ali umor je već odradio svoje. Skretanje za Podsused i od onda jako čudna staza. U sredini najveća i najduža vododerina ikada, a bočno staza po kojoj se da voziti, ali na rubu žešćem.
Spust u centar Podsuseda i to je to.
O ostalome, išli smo MIK, Nik i ja. Bilo je poprilično zafrkantski s time da bih se usudio reći da se do Ponikvi nismo pošteno nit umorili. Vode nismo nigdje skoro točili, manje od 2L je svakome bilo dosta. Vrijeme ugodno dok nije prošlo podne, onda je malo i zakurilo u šumi.
Od Gorščice do Hunjke je bilo blata u tragovima, no negdje je još bilo sitno vode. Isto tako, do Ponikvi smo oderali sve uspone bez problema. Tamo se blato posušilo taman da se može voziti.
Dogodovštine i slike su kod Nika. Meni je mob zašteko sa GPS-om kod Kamenih svata. Od tamo do Bidrovca ima 28km šume.
Osobno - jedna od boljih vožnji, super dan i još bolje društvo