View Single Post
Staro 13.07.2011., 23:12   #12
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor BojanZD Pregled postova
Budući da mi je na dosadašnjem KazeQ panelu riknulo 3 od 4 kanala(moja greška-delta fan i sl. egzibicije)
E pa i neka ti je riknulo, nije mi zao za ovo sto si pazario

Ali slazem se da ga trebas srediti kasnije, jer stvarno nemas nekog velikog posla. Uvijek ti na kraju bude koristan negdje drugdje.

Citiraj:
Malo pregledao ponudu i vidim da je Scythe izbacio nove serije KazeQ potencimetara sa 8 i 12 kanala.
Ostao sam bez rijeci, al fakat! Prakticno preko noci Links se ponovio s doista cudesnim modelom i ponudio nevidjeni broj kanala u 3.5" apartmanu. To se zove pravilno iskoristavanje prostora. Impresivno je na 5.25" vidjeti 8 kanala, ali na 3.5" ... suze mi idu na oci

Citiraj:
Panel je 3,5" i to je jedino što mi smeta, jer su zbog dimenzija gumbi potencimetra malo nagurani jedan do drugog, al nebi trebalo stvarat probleme većini korisnika,
Ma kaj ti ima smetati? Fantazija u 3.5" s kojom si me totalno zamislio. Radio sam neke modove jer su mi trebali svi Nexusi koje sam mogao dobiti i naci za vanjska kucista - ali o tome u jednom drugoj fan prici. Uglavnom, izbacio sam iz kucista svu optiku jer ionako koristim primarno vanjske jedinice. Uvijek sam rekao, ako cu ikad pristati dati 5.25" parcelu za takvu igracku, onda ce to jedino moci biti dokazani rmpajlija Rheobus. Dva komada, zadnja doradjena revizija.

Znam da ih je imalo dvoje ili troje forumasa kod sebe (Rendula i jos neko?) ali svjedno cu baciti osvrt kad slozim, jer radi se o zadnjem modelu.

Citiraj:
Za sada prezadovoljan, cijena u Linksu 179kn, gara godinu dana.
To je mozda i najposebnije od svega! Cijena doslovno sramoti pojedine modele u ponudi.

Neka se nitko ne uvredi ako je vlasnik. Svaka cast velikom ekranu i bebi fontovima za Limach slikovnicu na Aerocool modelu koji uzima 2x 5.25" mjesta. Kome stoji kao eksponat lijepo uredjeno kucista na stolu i voli takvu sminku - zasto ne.

Ali maznjava od dva 5.25" mjesta i onda ponuditi sve reflektore za mizerna 4 kanala?

Jako puno imamo postova na temu fan kontrole. Mislim da bi trebalo sve posloziti u prvi post neke posebne teme i da bude samo tome predvidjena. Steta je da se rasipaju, jer zbilja ih ima puno na PCE-u.

Moram priznati da sam se bas iznenadio ponudom i evo lupam na email dojavu divljenja.
Visage je offline   Reply With Quote