View Single Post
Staro 13.07.2011., 14:42   #4
Cyberho
Registered User

Datum registracije: Jul 2011
ja sam isto poprilicno uvjeren da je problem u pregrijavanju. jutros nakon sto je lezao cijelu noc je radio skoro 5 min prije nego se opet sam ugasio... tako da vjerujem da je to. vent otkad se upali laptop se jako vrti sve dok se ne ugasi, cak i ako udjem sa F2 u Setup i samo idlam tamo, on se full vrti i na kraju se opet ugasi...

e sad, pastu imam novu i nanosim je kad skidam hladnjak naravno... cpu je core2duo tako da u biti imam pristup samo jednog jezgri, drugu nisam niti dirao jer je ispod mbo (oba su al jezgra od prvog je gore) tako da nisam ni sam pametan kako se pregrije. u biosu nemogu procitat temp, a sta je debug pad nemam pojma pa ako bi mi mogli objasnit kako da ocitam temperaturu da budem 100% siguran da je u pregrijavanju problem, to bi bilo super.

ali ajmo reci da je pregrijavanje - kako to rijesiti? cooler je ociscen, ispuhuje hladan zrak... glupo mi je da se lap pregrijavao (tj. bio je nevjerovatno vruc dok radi, cak i kad samo idla u windowsima) i nakon sto sam ga ocistio on pocne raditi neusporedivo gore...
Cyberho je offline