Konfiguracija je: Gigabyte GA-EP31-DS3l v2; 2gige ddr2, DualCore IP E5200 2,5 ghz, i spomenuta kartica ATI Radeon HD 4550 (RV610)
Prijatelju sam prije godinu i pol uspio instalirati graficku karticu na windows xp sp2. Prije dva dana mu je virus pojeo windowse i, normalno, krenuo sam s instalacijom ''novih'' windowsa. Prvo, probao sam staviti windows 7 ultimate, nakon instalacije, crni ekran nakon restar kompjutora. Nakon 2 (neuspjesna) pokusaja, vracam se na windowse xpsp2, koji su uredno radili godinu i pol. Probao sam s driverima koji su dosli na cdu s grafickom, ne radi - opet crni ekran. Nakon system restore u safe modeu, probao sam s najnovijim catalyst driverima (v11, cini mi se), ista stvar. Nakon toga, probao sam i sa prethodnim verzijama drivera - opet nista. Glavni problem je taj sto se sjecam da u startu nisu radili driveri s cda, ali se ne sjecam koje sam drivere stavljao tijekom prve instalacije windowsa. Ljudi, sve sam probao: od razlicitih verzija drivera do spustanja rezolucije u safe modeu, i ko zna sto sve jos ( 8 sati sam bio za kompjutorom kod njega). I guglao sam oko toga, ali nista konkretno nisam uspio napraviti. Molim vas za pomoc, stvarno sam ocajan, a glupo mi je reci mu da zbog toga kupuje novu graficku (mislim da nije hardwerske prirode, jer mu su mu windosi, i graficka, normalno radili kad sam dosao kod njega, osim naravno problema s virusom).
P.s. ispricavam se ako je ovakav isti ili slican thread bio, jer nisam toliko cesto na forumu. Hvala!
Slobodno obrisite thread - promasio sam podforum