View Single Post
Staro 09.07.2011., 12:46   #11659
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
U Kauflandu u Dubravi (kod trznice) stalno gledam biciklisticke bicke, majice, suskavce, na jednoj stalazi kod blagajne snizeno i do 60%, ima i za muske i zene i tamo to stoji i nikako da se proda (kad nitko nezna da toga uopce i ima tamo).

Muske bicke -50% ... 49.99kn ...na opip djeluju OK, umetak je dosta debel i djeluje udoban...djeluju solidno.

Muska bic. majica -60%...39.99kn ...materijal je rupicast (kao ona moja crvena majica u kojoj stalno vozim), majica je na cif po cijeloj duzini, na opip takodjer djeluje OK, cist solidno izgleda.

Suskavci su -25%, i cijena je ispod 100kn, zaboravio tocno koliko.

Velicina ima najvise XL, a ima i L i nesto XXL - zanimljivo, obicno ostanu S i M kad sruse cijene. Treba malo prekopati po stalazi.

Za pisljivih 40kn, nebi ni prismrdio pamucnoj majici.
Bio sam u Kauflandu. Uspio sam se natjerat da odem. Nik, svaka ti dala za ovu informaciju

Na kraju sam uzeo od svega po 2 komada (bicke, majice, suskavac) i ostavio 390 kuna

Odjeca je cist ok kvalitete. Sto se tice velicina najvise ima XL i XXL, dok nesto manje ima L, a cak se nadje ponesto i S. Samo treba malo dublje kopat jer je polica dosta duboka i sve je doslovno prenatrpano

Uzeo sam si "komplet" obadvije boje, plavu i crnu (jedino su bicke samo u crnoj boji).

Ako nekog zanima kako izgleda mogu poslikat.

Ipak se isplatilo napravit pauzu od Sljemena danas i otic po obleku
Cuky je offline   Reply With Quote