View Single Post
Staro 07.07.2011., 18:11   #7
Mejzlik
tha pilot
Moj komp

Mejzlik's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor alengrosevic Pregled postova
thnx!

Lak sam nanosio sprejem u nekoliko slojeva. Logo je izrezan od klasicne folije (one za naljepnice i reklame) te se osjeti pod prstima. Mislio sam da ce ih lak onako rubove zagladiti ali nije ispalo glatko kako sam se nadao. No dobro je i ovako, ionako drzim mis na nacin da ne naslanjam dlan (radi znojenja) tako da niti ne dodirujem misa na naljepnici.
Lak je fiksirao naljepnicu jako dobro i definitivno se nece ljustiti ili otpasti, dosta je cvrsto. Zadovoljan sam srezultatom, jedno vrijeme ce me mis jos posluziti, ovako "osvjezen"

Aha,lijepo je kad imas ploter pa mozes izrezivati si naljepnice, makar da bi izbjegao rubove naljepnica, mogao si izrezati na ploteru sablonu i onda sprejem ofarbati lagano, sablonu odljepis kad se osusi i ruba skoro pa i nema
To bi ti bio moj savjet za ubuduce

Na ljustenje i skidanje nemoras uopce razmisljat, jer ipak je lak zastitni sloj preko svega Iskreno lijepsi mi je ovakav nego original G5, tak da bi uvijek mijenjao orig. za ovakav nekakav moddan

Edit: bas mi je drago vidjeti ovakvih modova na forumu, jer su stvarno rijetki u zadnje vrijeme...svi samo kablovinje slazu, rijetko tko moda...

Zadnje izmijenjeno od: Mejzlik. 07.07.2011. u 18:16.
Mejzlik je offline   Reply With Quote