zate sam ja kak pravi Zderonja furt vu uberturazi.....
stalne mi krulji i zavija kak sirena naseg dobrovoljnog DVD-a..
Tata Jeltz sve pozdravlja, trenutno rjesava nerjesivu enigmu oko modema, bracketa i sl pizdarija.....pa heto, pozdrav u njegovo i-me...
@Flare-ja sem stari Zdero, i kulike me nos ne vara, opet se jen hemarfrodit prispodobil na Zderonjama, a kak oni pri nami obicno v loncu za cobanac zavrsavaju.. predlazem doticnom "liku" da svoje kikiriki fore vise ne prodaje ovdje jer smo mi vise manje bazdareni za puajceke, janjceke, i ostale ..ke, pa shodno tome mislim da Zderonje bas i ne interesira kvazi jelovnik jedne kvazi "curice"....
posljednja opomena...Horza , nabrusi parklje...
elem, Jeltz veli da bi bilo red vise, treba i par novih inicijacija potegnuti, oteti Paskea sa zice jel bu uskoro svi rudnici zlata presusili vu Prigorju..(vezano za WOW online, ne

)
Rak bu slozil jos 22 stara kompa, jel ocito da nis pazil kad je bil zadnji put pri meni
Amdejac bu dobil promociju kod gos[pona Haramine za uspjehe u anti piratskom i antihackerskom djelovanju,
Jeltz bu me presisal u obujmu Trebuha,
Hojzi buju keckice jios duze narasle..
ameni, meni buju uskoro premala vrata na hramu Zderonja.....

:burn:
Isus je valjda uskrsnul jopet, Vga je postal sef na Ljinks forumu valjda, BD i njegovi Trolovi su se zgubili u zametenom Dubcu, Mental je odsjecen u DS, pa ljudi moji jel to il nije vrijeme da se spet najdeme i proslavime ponovni susret nakon duuge i ladne (ne Zuje!) zime.....??