View Single Post
Staro 06.07.2011., 18:28   #183
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor skyman Pregled postova
Pa vidim da je to sve namješteno kako tebi paše...al da ideš bacat izjave da je nabavka potenciometra suluda stvar je stvarno glupa..sorry al je, pogotovo jer se dobar sytche pot da nabavit za 89 kn..tko se god ovdje ozbiljno bavio sa slaganjem tihog i hladnog kompa u svim opcijama rada zna da je pot obavezan tj. pruža najlakšu konfiguraciju ventova u kućištu...imao sam i prvu ediciju i ovu zadnju "poboljšanu" verziju sickleflow ventova..i ne možeš mi govorit da su to kvalitetni i tihi ventovi kad nisu, a da ne govorim o onim imaginarnim deklariranim cfm vrijednostima tih ventova..kad ti prođe kroz ruke par komada noctua ili enermax ventova onda ocjenjuje takve ventove.
Sve jasno, svatko slaže kako sebi paše
Kaze Master Q (pošto znam da o njemu pričaš) nije dostupan na Hr tržištu već dosta dugo (btw htio sam ga kupit prije par dana upravo da složim s njim čisto probe radi, da vidim hoću li dobit neku bitnu razliku), i adm ga je nakon mog upita izbrisao sa ponude, a drugdje nigdje nije niti bio prikazan da ga imaju već pol godine
Ako znaš di ima za 89kn, ja kupujem odmah, eto čisto znatiželje radi