Citiraj:
Originally posted by big_B
Ne znam kaj ti radiš ali da nemam antivirus i firewall morao bih windsowse reinstalirati najmanje 2 puta tjedno.
|
ha ha, mene zanima sto TI radis

??
osim toga, ako jos uvijek pricamo o meni, ja sam reko da imam Ghost (i antivirusni)..i ja ga koristim svakih mjesec dana NEOVISNO o internetu...(to radim zadnjih par godina a Internet imam 4 mjeseca)..
Citiraj:
|
Ak misliš da je tvoj sustav siguran provjeri ga. Ako imaš na kompu ICQ vjeojatno znaš da puno ljudi ulijeće sa zahtjevom da budu na listi tvojih frendova. Prihvati jednog, ponudit će ti neku stranicu da posjetiš. Poslije klika na link cca 40 s windowsi će se strušti........garantirano......
|
Ja nisam NIKAD reko da mislim da je moj sustav siguran... ja cijelo vrijeme tvrdim da me nije briga za to... to ti je nesto poput alarma na kuci (ili autu)..nemas ga a svatko ti moze provalit ako hoce..i tebe nije briga..jer ne zivis u Americi gdje je to svakodnevna pojava..ja na to gledam kao sansu vjerojatnosti..mislimm da je to Black Dragon spomenuo-cisto statisticki.
A sto se ICQa tice..za tak nes moras biti jednostavno GLUP... sad koristim Trillian, ali dok sam i imao ICQ, kad su me ljudi gnjavili samo sam stavio da mi prikazuje poruke od ljudi sa liste i bok... sve drugo ignoriram.. i daj mi molim te taj link koji rusi windowse jer me to jako zanima...nije mi se nikad desilo pa bas da vidim sta ce biti.. takionak mi je proslo mjesec dana od Ghostanja pa

..
Bruno> meni na windowse vise utjecu programcici koje instaliram... lose deinstalacije i slicne stvari nego internet...drivere necu ni spominjat... ali eto imam frenda, ciji brat uspije samo surfanjem u roku od 2 dana TOTALNO ukomirat windowse.. nije mi jasno.. svaka cast. mozda ja radim nes krivo s tim internetom..:confused: cek malo, ljudi mi non stop spominju neke "adrese"... to trebam nekam upisat ??