Evo budući da sam imao malo vremena nekidan i danas za vlastiti komp, eksperimentirao sam sa hlađenjem cijelog kompa i proca. Pa da se dotaknem i ove teme - prvo sam probao sa tom metodom zrna riže bez posebnog razmazivanja - temp visoke, idle 4-5° veći, load preko 10. Pa onda moja metoda koju primjenjujem od prvog rastavljanja kompa prije xx godina (neću pisat jer me sramota, star sam

) - stavim od oka toliko paste koliko mislim da je dovoljno da se jednako razmaže karticom (starom kreditnom i sl.) preko cijelog proca i to ne skroz tanko ko da nisam ništa stavio - rezultat je da su i idle i load temp sasvim očekivane i razumne. Idle mog q6600 g0 na 3.4 ghz pri 1.385v je 36-41 kako koja jezgra, a load na intel burn testu je 66-71, dok nakon par sati neprestanog gejmanja bc2 59-62, kako koja jezgra. Sve testirano nekoliko puta u ovih par dana. Hlađeno sa cm 212+ sa 2 cm sickleflowa 2000 o/min na sebi u push pull kombinaciji, okrenuti odozdo prema gore, a ne naprijed-natrag, u odnosu na kućište.
Pasta je u oba slučaja bila prvo neka xilence srebrna, pa onda sve ponovo sa cm pastom koja je došla uz proc. Razlika u temp nema, tj max 1° je između te dvije paste.