View Single Post
Staro 02.07.2011., 20:38   #11526
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
evo da i ja napisem pokoju

kao sto je nik rekao bio je i siletzar al i dario i njegova 2 frenda koji su se sjeli odmah na pocetku lugarnice.

kasnije su oni otisli dalje za zagorje, a sile i ja po 18-20 ali malo izmjenjenoj.

kada se ode na cestu prema puntijarki, odmah nakon onog restorana na cesti (mislim da se zove grofica) smo skrenuli na makadam koji vodi do sumarevog groba.

Tam sam nabacio jednu umjetnicku

Ona voda kaj izvire je izvor potoka bliznec. Nakon par slikavanja smo krenuli dalje prema puntijarki gurajuci bicikl uzbrdo jer oboje nismo imali bas snage za pedaliranje, a i uzbrdica je bila dosta kosa.

Krenuli smo prema puntijarki i kada smo dosli do bikce smo samo produzili ravno da dodjemo na 18.

I onda dalje starom i poznatom stazom do dolje i naravno otisli i na dotku. ali prije negoli smo dosli do dotke je siletu pukla guma drito pred vulkanizerom, a iz gume je izvadio neki cavao od jedno 5cm

Nakon toga dotka, di sam fakat uzivo po onim kanalina. nikada se nisam tak brzo i opusteno vozio njima.
Poslje otisli do vidikovca na pivo i doma.

Evo i track

Sto se tice penjanja, stavio sam lulicu od 60mm, jos sam malo pogurnuo volan prema naprijed i kacigu sam drugacije stavio na ruksak i sada je sve super. ne baca me vise na ledja.

Do danas nisam znao da se moze past na usponu

Tamo pred prvim prijelazom ceste di je onaj soder i dvije kvrge sam sa BBom zapeo za prvu kvrgu i pao na desno prema cesti
zgmmax je offline   Reply With Quote