View Single Post
Staro 02.07.2011., 20:31   #11525
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor 2 die 4 Pregled postova
Hehe, baš je fora taj prašnjavi dio!!!
Nego kako je on nastao, koliko sam skužio to je počelo na križanju onom, jesu li to šumari radili prekovremeno pa se zemlja pretvorila u pjesak ili kaj, jer ono, nije baš da je bila pretjerana suša gore!!??
Kaže Nik da je izvlačenje drva no ja više sumnjam da je to dovezeno jer prije toga je bila tvrđa zemlja tj. kada preko rahle zemlje se vozi pa je se "smrvi", a ovo danas je toliko sitno da se non-stop vožnjom (mašinerija) nemože tako usitniti jer ovo je bila tako mekana,skoro pa nježna zemlja (prašina) da je gušt voziti po tome ako izuzmeš prašinu i jako mekanu površinu.
Odnosno razlog br.2 zašto smatram da je dovezeno jer su popunjavali "korita" od guma koje mašinerija ostavi nakon prolaza (pogotovo nakon kiše kada je blato).

No kada padne kiša na "novonastali" dio staze, moglo bi biti jaaako zanimljivo kada se to sve pretvori doslovno u mort

Citiraj:
Autor Nik Pregled postova

Ja sam opet za tunel 10h, nedjelja...samo da se zna.
Potvrdim ti do kraja dana da li idem jer sutra se ide na ručak baki povodom rođendana pa bi trebao samo provjeriti kada moram biti doma i da li trebam taksirati nekoga odnosno baciti računicu jel stignem ugurati Sljeme ispred.

Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
...hm, ne znam zasto filmic nije u 720p na YT-u, jer je kao takav uploadan?
Dobiti će se opcija 720p nakon nekog vremena kada Jubitubi to "obradi".

If you're in control, you aren't going fast enough.
Flayer je offline   Reply With Quote