Gle veći IQ = veće poštenje ... mislim to što bi ti RAK napravio bi zahtjevalo malo i truda ... osobno slažem kompove okolo po firmama, vlasnicima istih i njihovima i ZNAM njihove Passworde i od bankovnih računa firmi osobne i ??? ... sada bi trebao počistiti račune ? Pa nisam ti ja Hrvatski političar ... mislim oni znaju da ja to znam i da i počistim račune mogu dokazati nikad jer recimo ja se spojim na tebe pa preko tebe na nekog kao ti i onda na njih i poberem kaj mi treba u jednu, drugu, treću pa nazad u prvu banku na drugi račun i to sve za čas i ako netko i ima dovoljno pametan u MUPu da tracea dio puta će tebe hapat ... a ti onda cvili nisam ja, pa ne znam ja ... jedina stvar koja ti ide na ruku je statistika ... vani postoji 100.000.000 takvih ko ti i takva stvar se desi njima 10 svakih mjesec dana ... dakle vjerovatnost ti je 1:1.000.000 ... takva je da i dobiješ na lottu pa ga ljudi igraju, takva je da te pogodi grom pa ljudi ipak stave gromobran, pa čemu onda ne staviti 5 MB softwera ???