View Single Post
Staro 20.02.2005., 15:06   #17
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Gle veći IQ = veće poštenje ... mislim to što bi ti RAK napravio bi zahtjevalo malo i truda ... osobno slažem kompove okolo po firmama, vlasnicima istih i njihovima i ZNAM njihove Passworde i od bankovnih računa firmi osobne i ??? ... sada bi trebao počistiti račune ? Pa nisam ti ja Hrvatski političar ... mislim oni znaju da ja to znam i da i počistim račune mogu dokazati nikad jer recimo ja se spojim na tebe pa preko tebe na nekog kao ti i onda na njih i poberem kaj mi treba u jednu, drugu, treću pa nazad u prvu banku na drugi račun i to sve za čas i ako netko i ima dovoljno pametan u MUPu da tracea dio puta će tebe hapat ... a ti onda cvili nisam ja, pa ne znam ja ... jedina stvar koja ti ide na ruku je statistika ... vani postoji 100.000.000 takvih ko ti i takva stvar se desi njima 10 svakih mjesec dana ... dakle vjerovatnost ti je 1:1.000.000 ... takva je da i dobiješ na lottu pa ga ljudi igraju, takva je da te pogodi grom pa ljudi ipak stave gromobran, pa čemu onda ne staviti 5 MB softwera ???

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote