View Single Post
Staro 29.06.2011., 21:02   #11461
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
ovak, kad se popnes do livade odi do izvora i produzi lijevo odmah iza njega, kad dodjes do sljedeceg skretanja prema kamenim svatima lijevo ti odi desno, nakon kraceg spusta mozes lijevo za vrapce, al zavrsis iza streljane, reko mi je frend da se da proci al ako sam ga dobro skuzio zavrsis s druge strane one ograde di zavrsis kad se penjes po cesti na gornje vrapce pa zicas tipa da te pusti proci
ja se umjesto toga puta prema gornjem vrapcu/sljemenu spustim nazad na zelenu magistralu i izadjem tamo kod one rampe, onda se vratim po njoj gore do skretanja za glavicu i spustim se po sumi do glavice, tam kod skretanja za dom produzim ravno u sumu, staza je prvim dijelom zabavna al onda uletis u kanal koji je pun kamenja, i meni taj dio nije zabavan tolko kolko dio do tud
izadjes na gornjem stenjevcu na neku ulicicu u kojoj u 100m dodjes do 60km/h i u kojoj mi je u 4 od 5 puta izletilo neko malo smedje pseto i trcalo 3cm od prednjeg kotaca zamnom pa oprezno kad izadjes iz sume

dakle, imas ovu moju opciju, opciju prema gornjem vrapcu i prema kamenitim svatima, planiram vec duze probati turu prema kamenitim svatima al eto nikako, imam feeling da cu izac brzo na cestu i imat se pun k. vracat do gajnica pa onda jos do doma tak da nikak da odem

inace sta je bilo s nocnim voznjama? ja sam jedan dan otisao do vrha magistrale po noci oko 22 al bio sam solo pa mi se malo bilo trta spustit solo kroz sumu tak da sam se vratio po cesti
mislim da je to bas bilo onaj dan kad je renesis napisao da ide al sam prekasno dosao doma
hash je offline   Reply With Quote