Citiraj:
Autor skare
hvala ti na ovome. jednom sam negdje bio naišao na to. mislio sam ako bi kabel mogo odspojiti,pa ponovo spojiti. tek sad se sjetio da sam zaboravio navesti još jedan detalj, tu negdje kada sam reinstalirao windowse dogodila mi se havarija s napajanjem. naime naglo je nešto "eksplodiralo" i laptop se odjednom ugasio i nije se više mogao upaliti. tek kad sam donio novo napajanje počela se baterija puniti. kad se to dogodilo skroz se ispraznila i baterija koja je relativno nova jer sam je promjenio ove zime naručivši je preko paypala iz SAD-a. sad ne znam da li je time nešto pregorilo?
ne mogu sad ispitivati bi li kompjuter radio vraćajući xp ili vistu?
moguće je da je i dalje driverski problem, evo upravo skeniram driver geniusom, i našao je neke outdated drivere, ali nema quicklaunch.
|
Bez obzira na ovo s napajanjem ja i dalje vise sumnjam na drivere, ali svasta se je moglo dogoditi kod kratkog spoja, ali ako je i nesto otislo onda ti ponovno spajanje flat kabla nece puno pomoci...
Isto tako niti ti programi ti vrlo vjerojatno nece uspjeti pomoci, nego jednostavno naguraj drivere od viste ili xp na 7-icu...i ako ces imati srece mozda i proradi...