Citiraj:
Autor defiant000X
Evo ovdje imas korak po korak kako rastaviti taj laptop ( http://www.insidemylaptop.com/disass...w-notebook-pc/), ali osobno sumnjam da se je flat kabal uspio odvojiti... Vjerojatno je do drivera... probaj staviti i drivere od viste ili xp za keyboard, mouse and input devices... Ja bi cak prije rastavljanja laptopa, stavio nazad windowse na kojima ti je sve radilo da se uvjeris da li su driveri ili flat...
|
hvala ti na ovome. jednom sam negdje bio naišao na to. mislio sam ako bi kabel mogo odspojiti,pa ponovo spojiti. tek sad se sjetio da sam zaboravio navesti još jedan detalj, tu negdje kada sam reinstalirao windowse dogodila mi se havarija s napajanjem. naime naglo je nešto "eksplodiralo" i laptop se odjednom ugasio i nije se više mogao upaliti. tek kad sam donio novo napajanje počela se baterija puniti. kad se to dogodilo skroz se ispraznila i baterija koja je relativno nova jer sam je promjenio ove zime naručivši je preko paypala iz SAD-a. sad ne znam da li je time nešto pregorilo?
ne mogu sad ispitivati bi li kompjuter radio vraćajući xp ili vistu?
moguće je da je i dalje driverski problem, evo upravo skeniram driver geniusom, i našao je neke outdated drivere, ali nema quicklaunch.