View Single Post
Staro 23.06.2011., 20:01   #11357
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Super filmić i odlična vožnja. Meni je osobno na usponu bio pakao, došlo mi je da odustanem valjda 5 puta na Lojsteku. Sve me stiskalo u plućima...

Dolje 8ica super, malo sam fulavao stazu, a kod Grafičara se zamislio u nekaj (tam je bila ona žena koja je dremala pokrivena, pa brijem da me to ujebalo) i produžio dalje jer nisam stigao zakočiti.

Sad sam dečkima pokazal di se nastavlja transverzala, našli smo i Jambrešakovo vrelo i sad imamo par mjesta di možemo točit vodu kad ćemo ići preko celog Sljemena, jer kad je vani +35° u gradu, nije nit gore niš bolje i obavezno što više vode trpati u sebe. Uglavnom, trebat će nam sveukupno oko 10h za transverzalu ako mislimo ići ovim tempom (meni i burazu je trebalo oko 6h doma-vrh-doma) , no istina i na vrhu smo se zadržali puno.

Danas sam bio u pješačkoj ulozi i išao sam na Vražjeg kanjona i Zelenog vira - o-dli-čno je tamo. Priroda fakat razvaljuje, a slap od 70m je nešto neviđeno. Rijeke i potoci su me mamili na kupanje, al je još mrzlo sve. Kasnije postam slike kad ih dopeljam od cure s fotića.