View Single Post
Staro 23.06.2011., 02:46   #1
Lynch
Registered User
Moj komp

Lynch's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Nepoznati problem sa zamrzavanjem windowsa

Pozdrav,
imam problem sa štekanjem/zamrzavanjem, teško je opisat sa jednom riječi jer nije ni jedno od toga. Naime događa se to da mi svakih par minuta, ponekad i češće. Opisao bih to na taj način da su mi najednom prozori not responding i ja onda sa njima ne mogu ništa, često se događa sa Mozzilom a i primjetio sam da se događa vrlo često prilikom radnje sa multimedijom ili se bar tako meni čini jer me jako živcira kad pjesma zapne. Naime to je toliko iritantno. Mogu ponekad prebacivati između prozora te izaći na desktop, ali su mi sve radnje beskorisne jer ne mogu na ništa kliknut. Još mi se taj problem najmanje događa prilikom igranja igara, ali zna biti nezgodno kad zapne kod neke online igre, recimo LoL-a gdje je sve potrebno izvoditi i kratkom vremenskom roku, onda meni ko za vraga zašteka i ne mogu ništa određeno vrijeme, ali se ponavlja zvuk, odnosno određeni interval, kao kad zapne na jednom slovu pa ispadne a a a a a, ako kužite.

Uglavnom meni nije jasno u čemu je problem jer sam formatirao disk sa DoD 5220.22-M, znači potpuno, i taj problem mi se opet pojavio, stoga mislim da je do hardwarea, al nezz kojeg dijela. Al opet nekako mi sve to više vuče na softwarski kvar.
Jel netko zna do čega bi moga biti problem i da li se netko susretao sa sličnim.

Hvala
Lynch je offline   Reply With Quote