Citiraj:
Autor fre@k
|
windowse sam stavio 64 bitne professional, update su uključeni na "recommended", i update nađe neke drivere što bi trebalo zamijeniti, i pustim to bez problema da napravi.
ovaj bios je isti, samo je drugačija mogućnost instalcije (flash,ROM image ili iz DOS-a).mislim da sam iscrpio driverske mogućnosti, da je stvar u hardwareu, ali teško mi je sam skinuti tipkovnicu, strah me da ne slomijem nešto. pokušao sam deinstalirati keyboard hid u device manageru, ali ništa.
aida preporuča da se bios osvježi, ali nažalost ga nema. zadnja je ta verzija koju sam napisao f15. recimo zanimalo bi kako je ta senzorska traka spojena pretpostavljam na matičnu ploču. da to pokušam odspojiti, pa ponovo spojiti? zaboravio sam spomenuti da i ovaj standby senzor (ne velika tipka kojom se pali laptop) lijevo od wireless senzora na dodir se na trenutak se uključi gasi. tako se događa za sve ove senzorske tipke koje sam spominjao, osim wireless senzora koji svijetli uvijek, osim kad se u BIOS-u isključi wireless adapter.