View Single Post
Staro 21.06.2011., 17:38   #5
Markiz
Registered User

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor .Delboy Pregled postova
Moras pobrisati dodane ip-rangeve koji su sada dodani od Iskona, znaci pod [ servmgr.ini ] seckijom dodaj
ifadd name=TELNET group=lan

i pobrisi ono ipadd name=TELNET .... ta 3-4 reda ip adresa i onda kad vratis user.ini ces se moci spojiti na telnet, i cim se logiras odmah upisi saveall da slucajno ne resetira na default jer zna nekad.

Al rekao sam ti vec na newsima da ti za prebacivanje u router mode ne trebas dodavati usere, osim ako ti to radi pa oces nes drugo.
Hvala! Ma, problem je što živim sa sestrom, pa moram hvatati vrijeme kad nje nema, jer je stalno na video chatu sa dečkom iz belgije. to nije normalno.

uglavnom, malo po malo idem sa time, ali premalo se kužim u sve to da bih mogao info sa različitih izvora pravilno ukomponirati. bio sam se drito uhvatio za taj blog što si mi dao.

ok, nemogu stavirti atachement ovdje, evo link: http://goo.gl/99U8s

ok, uspio sam se spojiti telnetom sada, ali neznam passoword koji je.. username mi ostalo kako sam tamo radio, whr, ali password kaže da koristim od powerusera, a ja nemam powerusera. Administraor nije, prazno nije, admin nije..

A ovo što si na njuzama rekao da editiram user.ini ovako:

[ ppp.ini ]
ifadd intf=Internet
rtadd intf=Internet dst=0.0.0.0/0 src=0.0.0.0/0 metric=10
ifconfig intf=Internet dest=internet_eth accomp=enabled auth=chap
echo=disabled mru=1492 doddelay=1 dnsmetric=1 idletime=1800 idletrigger=Tx
ifconfig intf=Internet user=USERNAME ZA ISKON password=PASSWORD
status=enabled

dakle to je cijela ta ppp.ini sekcija? nije da dodam ove redove, već cijelu tu "sekciju" zamjenim sa ovime? pošto je u mom user.ini fajlu puno više redova..

A ovo "username za iskon" i "password" je ovo od carneta?

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 21.06.2011. u 19:56.
Markiz je offline   Reply With Quote