Video je gotov...a dizanje na youtube ce malo potrajati.
Samo cu reci da je video ispao opako.
Idemo brzo, snimka odlicna, vjetar fijuce sve u 16, glazbenu podlogu nisam namjerno stavio

, srezao sam sve na 11 i pol minuta i povecao kvalitetu...bit ce to najbolja snimka voznje do sada.
Destro je odmah na pocetku bacio kapljicu blata na objektiv kamere tako da mozete pratiti kako se tockica sve vise isusuje i nestaje

.
Dok se film uploada ide kratki report...
Sastav timova: murina, the55mic, De5trOyer, tomiotok, lega s DB-a Slipknot03 i ja
Pridruzeni clanovi na spustu : kujica njem. ovcara i njen vlasnik
Gdje: Sljeme, Leustek-18-20-Dotrscina
Pauza je bila na Puntijarki jer Lugarnica nije radila, kad smo se dobro odmorili i napojili
Radlerom (zahvaljujuci tomiotoku) krecemo sa spustom.
Ovisno o stazi i skillu s vremena na vrijeme se malo pregrupiravamo kako bi ja sto bolje snimio voznju, na koncu je najvise murine, the55mica i De5trOyera na snimci jer je to dobitna kombinacija za fluidni "vlakic" nizbrdo.
Dosta se riskiralo, pa je bilo onih koji su dozivili trenutke smanjene koncentracije

Secer je dosao na kraju u vidu spusta niz Dotrscinu...i to je bila tocka na i danasnje voznje.
Mali osvrt na moje prvo SPD iskustvo:
Znam da vecinu zanima, ali nisam niti jedanput poljubio zemlju, a vozio sam se kao da sam na fletovima.
- ukapcanje/iskapcanje - trivijalno, nisam imao gotovo nikakvih problema, ali sam si cijelim putem do tunela vizualizirao iskapcanje/ukapcanje=programirao mozak, he he...funkcionira.
- USPON - odusevljen sam, dosta lakse, pregazio sam ona dva kamena skoka i stepenice uz ogradu kao od sale
- SPUST - sve pet, samo sam jedanput probao iscupati nogu misleci da sam na fletu kad mi je korijen zakrenuo zadnji kraj, ali sam se spasio.
Morat cu uvjezbati prolaz kroz zavoj s kontroliranim proklizavanjem. Proklizavao sam i sada jer u protivnom ne bi ulovio ekipu, ali kad mi u zavoju proklizu obje gume, a ja nemam ispruzenu nogu, uopce mi nije smijesno i maltene dozivim stres (citaj: userem se ko grlica)
...jos cca 1:10h i video ce biti UP.