hijao....pa ja sam isao na spavanac oko 03:30 i probudio se bez sata
Skupilo se lijepo drustvance, s PCE-a:
Onyx, zubich, elvis again, tomiotok, cuks i ja, te dvoje mojih frendova - Sanda i Skuli.
Tempo je diktirala jedina zena u ekipi, i bio je takav da ju Skuli, elvis, cuks i ja mozemo slijediti, u protivnom bi nas ostavila na pol brda.
Mi smo se tjesili da je to zbog Ghost karbonca teskog cca 8-9 kg

Bicikl je ko perce.
Onyx, tomiotok i zubich su na Lugarnicu kasnili za nama 20 minuta.
Tamo smo se propisno najeli i napojili (uh, sto je legla strudla od visanja nakon graha...milina).
Sanda i Skuli svojim putem, a mi na kombinaciju 57-52-55 (to je varijanta s tulumom, singlicom i serpentinama...iako sam danas od Sande saznao da taj tulum nije pravi tulum - sta je da je).
Onyx je pregazio onaj drop od cca 1m, i svaka mu cast, cuks je probao...a mi ostali nismo probali, jer tu lako rama ili neki dr. dio bajka (ili tijela) dobije po kapsuli
Pred kraj staze sam s kamerom zapeo za granu i tu je bio kraj snimanja.
Kamera je cijela ali se malo zbrikala pa je prikazaivala punu karticu.
Doma sam rijesio problem, i sad znam postupak za ubuduce - kartica je samo mislila da je puna
Bit ce 5 minutni filmek, vec je gotov, samo da ga dignem na youtube...jedino sto to traje duze od produciranja...
p.s. tomiotoku se staza bas nije svidjela, ali morali smo mu pokazati sve aspekte brdskog biciklizma

p.p.s. cuks ima poprilicno konde za gazenje uzbrdo i nizbrdo, i kad se uzme da je isao preko onog dropa i da pere suvereno bez obzira na nagib i detalje, slobodno ga se moze svrstati u ekstremniji (citaj ludji) dio PCE bic team-a