View Single Post
Staro 18.06.2011., 09:34   #11182
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Danas smo Onyx i ja odpedalirali Leustekom uzbrdo.
Bilo je poprilicno vruce, a izvor pri vrhu dize iz mrtvih, al´stvarno.

Spust 12-icom. Mrak...koncentracija mi nije bas bila na nivou pa sam se jedanput ispruzio, a drugi put produzio u grmlje, he he...oba puta skroz bezveze, dvanaestica i ja se volimo, a ljubav traje i dalje - ocigledno...trebalo je krstiti i drugu rucicu kocnice, tak da se sad uklapa u ostatak bajka

Spust je snimljen u 1080p i prekodiran u 720p, i to je sto se kvalitete tice dobitna kombinacija koje cu se ubuduce drzati.

Sve je producirano PowerDirectorom 9, IMHO odlican program krcat mogucnostima (i previse), odusevio me brz preview, sve radi brzo i ne kolje komp za razliko od Camtasie koja kad se pokrene trosi 100% proc. snage iako prakticno nista ne radi.
Sad se moram detaljnije poigrati programom i iskoristiti sve sto nudi, pogotovo stvarcice za poboljsanje slike.

S filmicem sam po prvi puta zadovoljan, pa sam dodao i zvuk - naknadno ...uglavnom, to je otprilike to sto trazim cca 5 min / 250 MB lijepa kvaliteta...jedino sto je Vimeo dosta to skresao (zamutio) kad sam uploadao, al´ nema veze. Video je tu:

Tomislavac-Medvedgrad-Lagvic

[edit]
Evo ga i na JuBiTubiju samo neznam hoce li mi ostaviti zvuk ili ne
hmm meni se čini da bi to trebalo puno bolje ić.
U kojem formatu to sprema gopro?

EDIT: Sad vidim da snima u mp4.
Imam jedan program koji se zove Splash pro ex.
Program je jako jednostavan za upotrebu, a video jako dobro enkodira. 10 min videa je malo iznad 400 MB s tim da ja nisam primjetio gubitak kvalitete.
Usput ima foru da se video automatski uploada na youtube.
Još kad bi imao Nvidijinu grafičku video bi enkodiralo nekoliko minuta brže jer se rasterečuje procesor.

Evo recimo ovajvideo koji sam snimao sa galaxy s, srezao sam ga sa 1,2 GB na 170 MB.

Zadnje izmijenjeno od: Blue_Fatal1ty. 18.06.2011. u 09:48.
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote