View Single Post
Staro 16.06.2011., 19:59   #11142
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor prileee Pregled postova
Pozdrav ekipa. Ne znam di da pitam a iman problem(nevezano za bike). Donia san od dide stari svicarski noz sa vikendice i on je nekoristen dosta dugo i pretesko se izvlaci vecina stvari, jedino najveci noz se da izvuc relativno lako ostalo je ubij boze. Natopia san ga WD-om jedan put vec i ostavia par sati i malo pokusava ga razgibat ali ne ide bas pa san tia vas pitat posto stalno popravljate i podmazujete nesto ima li ko ideju kako rijesit problem da se elementi mogu normalno otvarat/zatvarat. Unaprid hvala
Moguće da je problem da si kratko držao u tekućini. U svakom slučaju PMaj swarm dude-a, on je kemičar i znat će koja tekućina ima dobra svojstva a da ti ne pojede metal i da može prodrijeti do najmanjih utora

Citiraj:
Autor tomiotok Pregled postova
Kakvo vrijeme ocekujete za vikend, eto napokon i ja se odlucio doci u Zg, pa ako ima netko voljan u subotu u jutro pokazati malo sljemenske exibicijie, neka se javi, frend i ja smo novi na tom podrucju pa da vidimo kako to izgleda
Subota kaže za prognozu lijepo vrijeme, više manje, no nikad ne znaš.

Uostalom, ako ne pada jako odi svejedno jer ćeš biti jednom tu u tko zna koliko, a stvarno je lijepo

Danas sam odradio još 40km sa Žacom i njegovim frendom, danas i jučer je to total od 110km i kusru. Opet sam cijelim putem pedalirao do gore (osim rocky dijela) i opet smo imali vrijeme uspona oko 1h, tj ukupno od mene kući pedaliranja sam na lugarnici imao 2h i 2 minute. Dolje smo 12icu odabrali, zaboravio sam kako je fora staza. Naravno, još uvijek nisam svladao onu strminu pod medvedgradom (DH početak), no pomalo, bar se ne bojim spustit ko neki

Iznenađen sam, ugodno, sa kondom koju imam Sad ću pikirati dogodine neki lakši bajk hehe