@ 2 die 4
Kamera ima problema u sumi i kad su veliki kontrasti - sunce koje probija kroz grane i tamni sumovitiji dijelovi istovremeno + hrpa detalja - nije jedina, i ostale imaju problema.
Snimljeno je u 720p@60fps (bitrate 15000kbps)
Cilj se smanjiti film sto manje a da je kvaliteta dobra, tako da 60fps-a odmah leti jer to guta prostor.
Bitrate sam smanjio cca 4.5x od originala (oko 3200kbps), za ilustraciju GoPro filmovi na Vimeu imaju Bitrate otprilike niti u pola manji (oko 8000kbps), sto ce reci vise nego u duplo veci od mog filmica.
Treba se malo igrati i isprobavati kombinacije - za to treba imati vremena, ili biti profic pa znati posao od prve...osim toga nemam se vremena s time zajebavati, pogotovo sto ne mogu na kompu nista raditi dok on zvace video (trebam nadogradnju he he

).
Ne mozes previse izvuci iz originala kad ni on nije kak spada...svaki iduci puta bit ce bolje

...kamera na kacigi se previse tresla, pogotovo po tandrkavom terenu - slijedeci puta cu tome doskociti, za ovaj puta se mogu slikati.
@De5tr0yer
Strava je koliko sam se ovdje nanosio bajka
@Vuco
Kocnice su polozile. Ja zadovoljan.
Modulacija mi je super dobrodosla jer na onoj podlozi i strmini s Elixirima i naglim zagrizom se ne bi dobro proveo.
Manjak snage kocnica, bez problema nadoknadim viskom snage u prstima prilikom stiskanja
U svakom slucaju i kamera i kocnice ce se jos preispitavati po Sljemenu gdje sam doma, tako da ce trebati jos malo vremena da izvucem maksimum iz njih. Treba nam jos malo upoznavanja.
Jel netko u srijedu za poslijepodnevnu voznju, tunel 16h ako ne padne pljusak?