@destro
Budem se pozabavio sa viljom sutra/prekosutra i vidjet cu kaj se desava kada isprobam ovo sve kaj si nabrojo
jos jednom fala na pomoci.
@2die4
Doma smo odmaramo
idem sada slagat report jer sam ubijen
EDIT:
Evo report
Pa krenimo redom
Bilo nas je cetvero. Dario, Elvis, Siletzar (sa DB) i ja.
Siletzara sam sam ulovio na prepad na DB jer je pito dal je netko za voznju danas, ja mu se javio i prezentiro mu plan i on pristo (sto ce se nakraju ispostaviti kao greska

) Za Elvisa sam saznao danas ujutro da ide i on sa nama tak da smo njega Siletzar i ja pokupili kod tunela oko 20do11. Dario je tada vec bio na lugarnici jer je krenuo ranije i cekao je da mi stignemo (cekao je samo 2h)
Voznja koju sam ja zamislio u glavi je bila da idemo do kraja stazom br.1 prema istoku, sto smo zamalo i napravili, ali sva sreca da nismo jer bi se vratili jos ubijeniji.
Izasli smo u Hukmanima (selo iznad Cucerja), a staza br. 1 ide do Vugrovca gornjeg sto je jedno 5km iznad markovog polja
Uglavnom ruta je meni isla jednim dijelom poznatim putem jer sam prije par tjedana prosao onuda kada sam isao u Gorscicu, ali sa razlikom da ovoga puta nismo skrenuli za Gorscicu nego smo otisli dalje po stazi br. 1.
Uglavnom decki su rekli da se nisu nikada vozili po tolikom blatu

Taman se fino uhvati neka brzina kada se pred vama stvori ogromna bara koju jedva mozete zaobici i tak svakih jedno 100m.
Jbga, staza je na zapadnoj strani i valjda da ne pada kisa mjesec dana se to nebi posusilo.
Put je na nekim dijelovima izrovan od mehanizacije, a na nekim se da bas lijepo voziti. Non stop se ide gore dolje tako da se dosta brzo umori, pa smo dosta cesto na uzbrdicama i gurali.
Jednu uzbrdicu smo nosili bicikle na ramenima jer je bila toliko strma i kamena da smo jedva i popeli. Dario je rekao da nikada nije moga zamisliti da iznad Zagreba postoji i prasuma
Uglavnom ovak zgleda
spust,
druga slika, a ovak
prasuma iz koje se izlazi.
Nakon jos par km
voznje i
odmora smo napokon dosli na planirano mjesto
P.D. Lipa-Rog na kojem je izgradjen
vidikovac (8m visine).
Od tuda slikam panoramu, ali mi nije uspjela spojiti neke slike pa je panorama iz dva dijela:
prvi,
drugi, a imam i
filmic cijelog kruga.
Ovo je jos jedan pogled sa terase doma, neke
zanimljivosti o domu i
vesela druzina u ispijanju piva jer pitke vode nema
Nakon sta su mi se cijelim putem sva trojica valjda sjetila sve familije koje imam

dobio sam priznanje da: svaka mi cast di sam ih odveo
Nakon odmora smo krenuli prema doma. Nismo slusali jednog starog planinara da je staza kojom cemo se uputiti jako strma pa smo onda jedan dio spusta ponovo
gurali bicikle, dok je jedan clan ekspedicije vozio na
zadnjem
I tako smo nakon nekoga vremena dosli do
klupica i napokon izasli iz sume u pocetak civilizacije.
Uglavnom nam je trebalo od lugarnice jedno 3h do izlaska i presli smo oko 12km.
Evo i
rute