Ovako decki, situacija je slijedeca..
Izvadio sam maticnu van, sve skinuo s nje, spojio napajanje i zvucnik, upalim i za sekundu se sama ugasi, opet se upali, ugasi i tako dalje..
A napajanje je testirano..
I ajde, reko, mozda ipak ne valja napajanje, spojim ja plocu na drugo napajanje, opet istaa stvar..
A ploca nova, jucer dosla iz ducana..
Pa se ja sad pitam, wtf??
Pa kolika je sansa da sam kupio neispravnu plocu, koje srece moras imat..!
Nema bit sta drugo, jelda?
EDIT:
Nitko ne zna o cem bi mogla bit rijec?
Evo, ja sam utvrdio neke nove stvari..
Kad spojim maticnu, bez proc-a, svaku sekundu dvije se pali gasi, kad spojim samo s procom i ventom, onda se cak upali i pisti one duge beepove, sto bi kao trebalo znacit da je gpu krivo spojena, odnosno nema je..
Kad metnem GPU, pali se gasi svakih sek-dvije bez ikakvih beepova..
Onda maknem grafu, spojim uz proc jos i memoriju, onda se pali gasi svakih mozda 15ak sek, ali na pocetku beepne jedan kratki, valjda kao da je sve ok.. I onda se ipak ugasi, pa ponovo..
Imam i onaj 4.digit tester za maticnu, njegove kodove bas i ne kuzim..
Ono kad dugo beepa, kod na testeru veli "set huge segment" i nesto "OEM specific - test to size On-board memory"..
Dok je grafa il memorija gore, kad se komp stalno pali gasi, tester ne stigne nista javit..
Takoder i kad nema niceg osim proca na maticnoj, tester radi u svim slotovima osim jednom.. Kad je u tom slotu, komp se opet pali gasi..
Jos cu jedino izvadit bateriju pa pustit preko noci tako, pa cemo vidjet u jutro, iako nekako sumnjam..
Da rezimiram.. Ne mogu nikako nista s nicim povezat i uopce ne kuzim o cem se radi.. Toliko raznih simptoma da sam se sav pogubio, ljudi pomagajte..