View Single Post
Staro 09.06.2011., 21:57   #11
DANCI
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Alvin Pregled postova
"DANCI" ja se u biti u potpunosti slažem s tobom, najeftinije uglavnom na kraju ispada najskuplje, ja se držim onog "nemam dovoljno novaca da kupujem jeftino"
Osobno preferiram toshibu kao nekakav omjer cijene i kvalitete i na kraju popravio sam sigurno 30-ak ploča od toshibe do sad niti jedna mi nije reklamirana(jedna visi u zraku:-)) dok kod acera(nekih modela) a Hp svih imam reklamacija(popraviš jedno pa crkne drugo)
Ali opet imam acera koje sam radio i pred više od godinu dana i rade bez ikakvih problema dan danas.....
Da se može napravit, može se al uvjek je pitanje isplativosti
po da ono gledas laptop i vidis cifru od 3000kn i velis sta ce mi onaj od 4.5-5 000kn, i onda uopce neposurfas netom da provjeris dal taj model laptopa sta vrijedi

i tako covjek kupi lap od 3000kn i crkne mu poslije garancije to je negdije nakon 1-2god. i opet ide kupiti lap od 3000kn = u dvije godine premasio si cifru od 6000kn, umijesto da si dao za 4.5-5000kn i imat ga narednih 5-6godina ako nisi zahtijevni korisnik

razlika izmedu skupljeg i jeftinog jeste 1000-1500kn !

ja sto god kupujem prije kupnje prelistam sve sto ima na internetu od problema do pohvali tek tada kupujem bilo da se radi o stvarima sto je jeftino ili skupo !
DANCI je offline   Reply With Quote