View Single Post
Staro 09.06.2011., 12:53   #5
sever69
Premium

sever69's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor vm@ Pregled postova
imam problema sa asrock n68c-s ucc i smart box napajanjem, problem je taj kad spojim to napajanje na ploču i stisnem tipku za paljenje samo zasvijetli zelena lampica i ništa drugo, nakon nekih 10-20 min paljenja i prisilnog gašenja uspije se upaliti, ostale komponente su sempron 140, 3GB ddr2, pata hdd i pržilica, koristi se integrirana grafička, to napajanje uredno radi na P4 konfi koja troši nekih 300-350W, sada je unutra neko noname napajanje od 400W i ploča normalno posta i boota

je li moguče da je premalo opterečenje na napajanju pa zato ne želi krenuti, probao sam multimetrom mjeriti voltaže i 5V je točno 5V a 12V je 11.7V, multimetrom sam kratko spojio zelenu i crnu žicu na napajanju i napajanje se pokrene i pokazuje 1mA
Sličan problem je i mene zadesio nedavno, Abit NF7-S i 2800+ Barton, pali se crvena lampica i kad stisnem start tipku i zelena, ventilatori se vrte, HDD radi, ali nema beep kao ni slike na ekranu. Mjerio multimetrom napajanje kao i sve i svašta po ploči, ali ne znam i dalje kaj bi bilo. Probao drugi proc, grafu, sve isto... Inače se, kak i sam veliš, komp nakon prisilnih paljenja i gašenja uspio probuditi par puta, radio bez problema do ponovnog gašenja,al sad neće više ni to...
sever69 je offline   Reply With Quote