View Single Post
Staro 08.06.2011., 21:57   #10960
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Giant xtc4,5 2007

Još mi je nik ubacijuo bubu u uho sa dužinom bužira, ne mogu izmjeriti svoje jel mi je bajk na servisu.
To kaj piše brakeset, ne znači da su dvije kočnice , pa pazi na to. Pogotovo se to tiče XT-a, jer to je cijena za jednu kočnicu. Pošalji Alešu mail, pitaj ga koliko točno te izađe prednja + zadnja XT kočnice i rotori, te Deore M595 prednja i zadnja te rotori. Jer cijene kod njega na webu su nejasne (brake set bi trebalo biti obje kočnice, ali po cijeni se vidi da nije ).-->
Citiraj:
Autor MIK Pregled postova
Izbor je uži:
SHIMANO DEORE DISK BRAKE SET 535
ili
SHIMANO XT DISK BRAKE SET - 775 + SHIMANO SLX DISK ROTOR 160 mm, center lock type SM-RT64

Pitanje: ako uzmen XT disk jel to to ili mi trebaju još neki adapteri, bužiri ili neko čudo na ove djelove --> Giant xtc4,5 2007

Još mi je nik ubacijuo bubu u uho sa dužinom bužira, ne mogu izmjeriti svoje jel mi je bajk na servisu.
To kaj piše brakeset, ne znači da su dvije kočnice , pa pazi na to. Pogotovo se to tiče XT-a, jer to je cijena za jednu kočnicu. Pošalji Alešu mail, pitaj ga koliko točno te izađe prednja + zadnja XT kočnice i rotori, te Deore M595 prednja i zadnja te rotori. Jer cijene kod njega na webu su nejasne (brake set bi trebalo biti obje kočnice, ali po cijeni se vidi da nije ).