Citiraj:
Autor Vuco
Meni te XT kočnice super izgledaju. No one su više love-hate stvar kod ekipe. Odličan RT76 rotor, bit će to dobro  i nadamo se svi bez imalo problema.
|
Ne copraj

Upravo sam napravio probni krug po kvartu, s gomilom stiskanja rucuca sto naglih, sto blagih s ciljem da se rotori i pakne dogovore na daljnju suradnju.
Malo su me cudno gledali ljudi koji se vracaju s posla, pogotovo jedna gospodja koja me mjerkala i strelovito se udaljavala od mene - stvarno da puknes od smijeha.
...a ja zalet-kocenje, zalet-kocenje, zalet stoppie, a rulja pogledava kaj to tutnji iza njih
Ma super XTjke grizu, nesto slabije od Elixira, ali je kocenje nekako udobnije...sutra idem na Sljeme (danas je previse mokro) pa bumo videli kak rade pod pravim opterecenjem.
Citiraj:
Autor murina
Puno ugodnih kočenja sa novim kočnicama! Baš mi dobro rotori izgledaju
|
Tx...rotor je pravi picolovac

, u odnosu na Avid djeluje robusnije, lijepse, bolje je konstruiran...ma to vrijedi i za celjusti i rucice...za sve u kompletu.
Odusevljen sam rucicama, taman sjednu 2 prsta, ergonomija odlicna, cvrste, modulacija mrak, sve skupa se postima i ugodi po zeljama u roku keks.
Mislim da cu taj nedostatak snage lako pregrmiti.
Sad me jos samo interesira koliko kocnicama treba da se pregriju i kako tada koce - otkrit cu sutra.
Tunel, cetvrtak 16h, ako ima zainteresiranih.
@zgmmax
Tx na infou...bitno da nema s novima problema.