View Single Post
Staro 06.06.2011., 23:51   #10894
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Kad vec pricate o viljama, upravo citam novi Biker i tamo je reportaza o jedinom ovlastenom servisu Fox opreme, Vivasportu.
OK, meni je ovo prvi glas, mislio sam da je Buhin ovlasteni servis (Alan prim).
Na webu nema ni rijeci o ovlastenju i servisiranju Foxa, niti u cjeniku, tak da sam skeptican.

U tekstu je opisan servis koji bi trebalo raditi svakih 30h (odmastiti i ocistit shock, zamijeniti gumene prstenove i teflonske podloske, staviti plavu Foxovu mascobu i sklopiti)...a svakih 100h treba napraviti kompletan servis (izmjena ulja, brtvi i dusika).

Bas me zanima tko servisira straznji shock u ovakvim intervalima, pa vise se isplati raubati shock do iznemoglosti i kupiti drugi kad ovaj rikne, nego na servise potrositi vise nego sto vrijedi novi shock.

Jel tko cuo za ovaj ovlasteni servis?

@ De5tr0

Ciji si kit stavio frendu na njegovog Fox-a - origigi Foxov, ili neki zamjenski (Enduro fork seals , npr.)
Vivasport ne bih nikako preporučio jer mi je prodana reba koju sam imao došla od tamo servisirana. Dečko je neki rod vlasnika i onda mu je on bio pregledo vilju i sve je bilo ok prema servisu, da bih ja dobio vilju sa serijskom greškom pucketanja krune i stirera i da floodgate nisam mogao okretati normalnim adapterom sa rebounda. Tolko o vivasportu od mene.

Original foxov. Endurosealovi bi, ako su još uvijek jednaki, bili bolji izbor po meni. Nemaju one iritantne spužvice koje skupljaju nečistoću, već dupli zid na brtvama (a zbog toga je potrebno češće servisirat fox). Uglavnom ti je to tu negdje, ali kažem, ja bih radije enduro ukoliko su još uvijek kak sam napisao.